Bizarre Beauty

Bizarre Beauty: Crazy Fan Kim Kardashian

Jordan James Parke, een 23-jarige Britse make-upartiest, heeft in een paar jaar tijd al minstens 125.000 euro uitgegeven aan schoonheidsoperaties. Waarom? Omdat hij als twee druppels water wil lijken op zijn grote idool: socialite Kim Kardashian. Of dat hem gelukt is? Check de foto’s hier!

homem-parecido-kim_4

Aan zijn foto’s, teksten en zijn hastags op zijn Instagram te zien, is hij zeer tevreden en oprecht blij met zijn uiterlijk. Jordan heeft alles voor over om op Kim te lijken. ,,Ik vind echt alles leuk aan haar,” vertelt Parke aan de Britse tabloid The Sun. “Kim Kardashian is de mooiste vrouw ter wereld. Ze is helemaal perfect en ik heb er alles voor over om op haar te lijken”, zegt Parke tegen Metro News.

o-JORDAN-JAMES-PARKE-facebook

Inmiddels is Parke al 50 keer onder het mes gegaan. Hij heeft onder meer botox ingespoten voor een gladdere look, wenkbrauwen laten tatoeëren, met laser zijn haar verwijderen. En zijn lippen en wangen meermaals opvullen met zogenoemde ‘fillers’. Maar hij is nog ‘lang niet klaar.’ Parke is naar eigen zeggen nog niet klaar met de transformatie. Het volgende lichaamsdeel dat hij laat verbouwen is zijn neus.

Jordan-James-Parke-Kim-Kardashian1

En tadaaaa Kim Kardashian is opnieuw geboren, maar dan in een mannen lichaam. Om nog meer op zijn grote idool te lijken slaat Jordan ook regelmatig dure designerspullen in die vervolgens op zijn Instagram te spotten zijn.

jordan-james-parke_1

Wat vind jij van de nieuwe Kim Kardashian?

Advertenties

2 thoughts on “Bizarre Beauty: Crazy Fan Kim Kardashian

  1. Mijn god.. dit is echt duckface level 9000 of zo. Die jongen is gek! En zijn plastische chirurg is de slechtste chirurg ooit. Laat die jongen even een bril kopen van al dat geld of zo. Dan ziet hij gelijk dat Kim Kardashian er absoluut NIET zo uitziet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s