Bizarre Beauty/Trends

Bizarre Beauty: Brazilian Hair Secret

Pssst.. heb jij altijd mooi vol haar willen hebben? En weet je nooit hoe dat moet? In Brazilië is nu een bizarre beauty trend gaande.. het verbranden van haar! Zelfs Victoria Secret Modellen zweren hierbij 😀 Klinkt gek he! Ben je benieuwd? Lees dan verder!

cabelo-velaterapia-banho-de-vela-tratamento-34080

Bij Brazilie denk je vast aan mooie donkerharige vrouwen met een voluptueus lichaam. Voor hun is haar zeer belangrijk, en je gaat ook geen enkel Braziliaanse vrouw vinden zonder een volumineuze kapsel. Maar door het verven en stylen van het haar raakt het haar beschadigd en droog. In Brazilie hebben ze daar een oplossing voor namelijk: Velaterapia. Dit is een proces waarbij ze het haar in kleine deeltjes verdelen. Vervolgens draaien ze de deeltjes in plukken. Daarna zetten ze het gedraaide pluk haar onder vuur. Het vuur zorgt ervoor dat de beschadigde delen van het haar naar buiten komen.

MEGAHAIR-ANTES-E-DEPOIS-LU-STUDIOA

Voor en Na foto

Volgens diverse bronnen zorgt het wegbranden van de punten voor uiteindes die veel beter de goede stoffen in bijvoorbeeld conditioners opnemen. Ook verlies je op deze manier niets van je haarlengte en voelt het direct na de behandeling stukken beter aan. Onder andere Alessandra Ambrosia van Victoria Secret is een fervente aanhangster van de behandeling. In totaal duurt de behandeling drie en een half uur (!). Moet je voorstellen hoe het in de salon zal ruiken!.

Benieuwd naar deze behandeling? Zie beneden hoe het precies aan toe gaat! Waarschuwing: Don’t try this at home!

Wat vind jij van het Velaterapia?

4 thoughts on “Bizarre Beauty: Brazilian Hair Secret

  1. Ik heb hier al een keer wat over gelezen geloof ik, alleen dat het dan als methode wordt gebruikt om nauwkeuriger dode haarpunten weg te halen. Het resultaat is wel mooi, maar zodra er iemand met een aansteker in de buurt van mijn haar komt ga ik gillen, haha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s