Tips

Tips: Perfecte Selfie

Je kent het wel; je hebt zin om een mooie selfie en probeert er een te maken. Maar dan.. heb je je ogen halfdicht. Of je lippen staan raar, of je kijkt net de verkeerde kant op. Maar wist je dat je de perfecte selfie maken kan leren? Met deze vijf tips leer ik jou hoe je de perfecte selfie maakt!

Sterke punten
Het ligt misschien voor de hand, maar richt je op je sterke punten. Heb je mooie haren? Laat ze lekker wild hangen. Mooie ogen? Accentueer ze met mascara en lachen voor de camera!

Draaien maar!
Het ziet er altijd beter en natuurlijker uit als je je hoofd iets schuin draait dan wanneer je recht in de camera kijkt. Het blijkt dat je gezicht zo ook wat minder vol uitziet. Dus een klein beetje kantelen met je gezicht. Draai ook je lichaam een beetje weg van de camera.

r-WOMAN-MIRROR-FASTING-large570

Check van te voren je gezicht in de spiegel
Ook een tikje cliché, maar daarom niet minder waar: kijk voordat je op de foto gaat snel even in de spiegel! Niemand hoeft te weten wat jij vanmiddag voor lunch hebt gegeten, dus check nog even snel je tanden op chiazaadjes of broodresten. Ben je fervent lippenstiftdraagster? Controleer dan gelijk of je tanden nog wit zijn.

Wees zelfverzekerd!
Als je blaakt van het zelfvertrouwen is je foto al tien keer mooier dan wanneer je treurig eruit ziet. Het schijnt dat iets met je ogen knijpen en je tanden blootlacht, dat je al heel wat sympathieker en liever overkomt.

images

Smile!
Don’t forget to smile! Van boos kijken wordt niemand mooi, dus zet je mooiste lach op en smile to the camera! Oefen desnoods voor de spiegel verschillende manieren van lachen zodat je erachter komt welke lach het beste bij jou past. Een grote smile waarbij je al je tanden bloot lacht of juist een subtiele glimlach? Remember: Happy girls are the prettiest!

Happy-Girls-Audrey-Hepburn

Wil je tips van supermodellen zelf? In dit filmpje laten de Angels van Victoria Secret zien hoe je de perfecte selfie maakt.

Heb jij tips voor de perfecte selfie?

Advertenties

4 thoughts on “Tips: Perfecte Selfie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s