Beauty

Beauty: Winterproof Tips

tumblr_luwfkbkKp71r6paolo1_500_largesss

De winter begint Nederland te overheersen. En dat betekent pluizig haar, droge huidjes en koude voeten. Maar dankzij de onderstaande tips voel jij je op slag beter. Ben je benieuwd naar de tips? Lees dan verder!

Droge huid
De winter zorgt ervoor met alle kou en wind voor een droger huid. Daarom is het belangrijk dat je je huid verwend met een hydraterende crème. Smeer jezelf met een body butter met een heerlijk geurtje. Niet alleen je huid, maar ook je humeur krijgt spontaan een opkikkertje.

Pluizig haar
Last van pluizig haar? Breng een paar druppels serum op je haar. Het laat je haar mooi glanzen en levendig eruitzien. Watch out for greasy hair! Zorg ervoor dat je het vooral bij de punten aanbrengt, daar is namelijk je haar het droogst.

Droge handen
Vergeet je handen niet te beschermen en te verzorgen tijdens de winter! Smeer je handen minstens een keer per week met handcrème. Je handen worden hierdoor zacht en je voorkomt droogheid.

Blush
In de winter kan je snel er wit en grauw uitzien. Met een beetje blush heb je meteen een kleur op je gezicht. Breng in stipjes aan op de appel van je wangen en smeer vervolgens uit.

Warme voeten
De voeten zijn ook natuurlijk belangrijk. Met de Hansaplast Warme Voeten heb je elke winterdag verzorgde en warme voeten. Gebruik ook bij deze niet te veel, anders branden je voeten weg!

Hansaplast-warme-voeten-creme1

Wat is jouw ultieme winterproof tip?

2 thoughts on “Beauty: Winterproof Tips

  1. Pingback: Beauty: Winterhair | Kaoutar Schrijft

  2. Pingback: Fashion: Wat draag je bij een date in de winter | Just Kaoutar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s