Beauty

Beauty: Perfecte wimpers

images

De perfecte wimpers! Wie wilt dat nou niet? Om de perfecte wimpers te krijgen, zijn er veel tips & trics te vinden. Lees je mee?

De perfecte wimpers zijn voor mij wimpers die lang en vol uitzien. Maar niet iedereen is gezegend met verleidelijke wimpers. Je hebt ze of je hebt ze niet. Toch zijn er manieren om je wimpers er lang en vol uit te laten zien, zonder nepwimpers te dragen.

volle-wimpers-zonder-extensions-revitalash

Mascara
Wil je een mooi bambi ogen effect? Dat is zeer goed te doen met mascara. Let wel op dat er geen klonters komen op je mascaraborstel. Anders krijg je van die vieze klonterwimpers en dat ziet er niet uit. Pak een papieren doekje en maak voorzichtig je mascaraborstel schoon.

Voor lange verspreide wimpers, is het zigzag manier een goede manier om stralende ooglook te creëren. Maak korte zigzag bewegingen bij het aanbrengen van de mascara. En zie dan hoe mooi en klontervrij jouw wimpers zijn.

Heb je nog steeds klonters op je wimpers? Pak dan een oude tandenborstel en borstel nog eens over je wimpers. De tandenborstel is, in tegenstelling tot het mascaraborsteltje, plat en kan daardoor de klontjes beter verwijderen.

Wil je extra opvallende ogen? Dan is een tweede laagje mascara aanbrengen een goed idee. Zorg wel ervoor dat de eerste laag droog is. Anders heb je kan op klonters op je wimpers.

Een grote no no is pompen. Vrouwen hebben namelijk de neiging om te gaan ‘pompen’ met hun mascara. Door het pompen komt er juist lucht in de mascara. Dar zorgt weer voor klontjes. Niet doen dus!

Verder kan je waterproof mascara beter vermijden. Waterproof mascara droogt namelijk je wimpers af en uiteindelijk breken je wimpers daardoor af.

1

Wonderolie
Wil je toch liever mooie natuurlijke lange wimpers van jezelf? Dan is in Etos ‘Wonderolie’ verkrijgbaar. Het is eigenlijk Castorolie en volgens velen is het echt het woord ‘wonder’ waard. Wonderolie maakt namelijk je wimpers langer en bevordert het haargroei. Het beste is om in een lege mascara en schone mascaraborstel beetje wonderolie in te doen. Vervolgens breng je voor het slapen gaan wonderolie aan op je wimpers. Begin zo dicht mogelijk bij de aanzet van je wimpers aan te brengen. Dit kan trouwens ook met amandelolie, olijfolie of vaseline.
hsfile_52950
Schoonmaken
Wat je ook met je wimpers doet, vergeet nooit om ’s avonds alles weer te verwijderen met een goede make-up remover.
Nou dit waren mijn tips & trics.
Wat is jouw geheim voor een mooie bambilook?

6 thoughts on “Beauty: Perfecte wimpers

  1. Handige tips & tricks! Wonderolie is echt heel handig voor veel dingen idd.ik zet niet echt vaak make up en mijn wimpers zijn al best lang van mezelf dus ik doe niet echt veel ermee.maar hey wat wimper verzorging kan nooit kwaad toch! Ga ik ook doen ! X dammi

  2. OMG, die foto met spinnenpoten. Vreselijk, krijg gewoon de rillingen 😛 Maar fijne tips! Ik doe eigenlijk niks met mijn wimpers, omdat de mascara altijd tegen mijn bril gaat 😦

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s