Bizarre Beauty

Bizarre Beauty: Smile Lipt

smile_lipt-1024x527

Er is weer een bijzondere rage gaande in Zuid-Korea: de ‘Smile Lipt’ (lip+lift), een cosmetische operatie waarbij je mondhoeken permanent een krul naar boven heeft. Zo heeft je mondhoek een permanente glimlach.

De ‘Smile Lipt’ is bedacht door een kliniek in Zuid-Korea die ook ander cosmetische operaties uitvoert. Zo worden bepaalde spieren in de kaak platgemaakt zodat de mondhoeken omhoog krullen. De mondhoeken hebben dan zo een clowneffect.

Volgens de kliniek is de operatie nodig omdat je lach de eerste indruk is. Na deze operatie zou het dus moeten lijken alsof je lacht zonder dat je echt lacht. De prijs? €1500. Maar dan heb je wel voor de rest van je leven een glimlach op je gezicht.

Wat vind jij van de Smile Lipt?

1377365434_smile2

Advertenties

4 thoughts on “Bizarre Beauty: Smile Lipt

  1. Als man heb ik niet zo veel met cosmetische chirurgie. Ik wordt wel altijd blij als ik een vrouw met een glimlach zie, maar helaas hebben veel mensen een boze, sacherijnige uitstraling als ze niet bewust glimlachen. Juist omdat die mondhoeken dan omlaag staan. Maar omdat nu operatief aan te passen gaat wel ver, maar aan de andere kant spuiten vrouwen hun lippen vol met rotzooi terwijl ze er daardoor alleen maar lelijker uit gaan zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s