News Flash

Newsflash: Primarklabel

ad_1382952171

Koopjesjager Rebecca Gallagher uit Engeland was diep geschokt toen ze in haar nieuwe Primark jurk een label ontdekte. Rebecca wilde kijken op welk wasprogramma de jurk gewassen moest worden, maar ontdekte een extra label met de tekst‘forced to work exhausting hours’. Het label lijkt met de hand aangenaaid door een van de arbeiders van Primark, de winkel die bekend staat om haar spotgoedkope kleding.

Het label heeft Rebecca aan het denken gezet. Voorheen dacht ze er nooit bij na waar ze haar kleren kocht, maar in het vervolg gaat ze daar beter op letten.

ay_114275393

Rebecca heeft contact opgenomen met Primark, waarna na 15 minuten in de wacht te hebben gestaan de telefoon werd opgehangen. Primark meldde uiteindelijk dat ze nog niet eerder met dit soort incidenten te maken hebben gehad. Ze zouden de jurk graag terug willen zien, zodat ze uit kunnen zoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren en of er soms kwesties zijn waar naar gekeken moet worden.

Bron: Wales News Service

Wat vind jij van Primark?

Advertenties

7 thoughts on “Newsflash: Primarklabel

  1. Ik las het ook. Lijkt me heel naar als dit echt is. Je weet natuurlijk wel dat die goedkope kleding érgens vandaan moet komen, maar zo’n roep om hulp maakt het wel erg echt. Ik ben niet zo’n Primark koper, maar ook duurdere merken zullen niet altijd de beste werkomstandigheden hebben helaas.

  2. Wat toevallig, had dit bericht net op het internet nieuws gelezen! Ik weet niet of ik dit wel wil geloven want ik vind de primark een zeer leuke winkel! Liefs,

  3. ja je moet je wel af vragen als het zo goedkoop is waar word het gemaakt meestal in het buitenland waar mensen onder de omstandigheden leven waar de meesten genees normaal salaris krijgen.

  4. Ik had het gezien ja, maar er wordt gedacht dat het nep is. Ben benieuwd of het uiteindelijk echt door een medewerkster of gewoon door haarzelf is gedaan. Maar ben bang dat we dat nooit te weten zullen komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s