Bizarre Beauty/Celebrity

Bizarre Beauty: Imperfecte Model

Als jij denkt dat modellen perfect zijn, dan heb jij het mis! Zelfs modellen hebben hun imperfecties. Dat bewijst ook model Karrueche Tran. Zij scoort bij menige vrouwen punten. Ben je benieuwd? Lees dan verder!

karrueche-tran

De vriendin van Chris Brown post op Instagram een onbewerkte foto van haar billen, met groeistrepen en cellulitis. Kortom puur natuur.  Zo zegt zij het volgende: “Dit ben ik. Ik heb een kleine kont met groeistrepen… Er is niets mis met de manier waarop we door God zijn gemaakt,” vermeldt ze op de foto.

kurrueche

Wat Karrueche duidelijk probeert te maken, is dat zij niet perfect is. Ook al is zij model. Hoe dun je ook bent, iedereen heeft zijn oneffenheden, imperfecties en puur natuur huid. Groeistrepen, cellulitis en striae zijn de normaalste zaken. Hiermee stuurt zij een ge-wel-dig bericht naar vrouwen: accepteer jezelf zoals jij bent 🙂

Wat vind jij van de actie van Karrueche Tran?

Advertenties

4 thoughts on “Bizarre Beauty: Imperfecte Model

  1. ja zo zie maar niet iedereen is perfect er word ook veel foto,s bewerkt dan lijkt het dat ze niks hebben dus ze laat nu zien aan de wereld kijk ik ben niet perfect .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s