Beauty

Beauty: Essence Hup Holland Hup!

Essence-Hup-Holland-Hup_zpsd77969b6Voetballiefhebsters opgelet! Essence komt met een trend edition collectie; Hup Holland Hup! Ben je benieuwd waaruit de collectie bestaat? Lees dan verder 😀

Essence-Hup-Holland-Hup10_zps5049eb28

Essence Hup Holland Hup Nail Polish – € 1,69

Nagellak fans opgelet! De langhoudende nagellakjes in rood, wit en blauw brengen je alvast in de stemming voor het aankomende WK. Of het nu apart of gecombineerd worden aangebracht, een Holland-look is zo gemaakt! Verkrijgbaar in 01 Topscorers, 02 Hattrick! en 03 Wilhelmus van Nassouwe.Essence-Hup-Holland-Hup3_zps0c84f96f

Essence Hup Holland Hup Fan Pen – € 1,99

Een must-have voor elke fan. Teken met de Fan Pen eenvoudig de Nederlands vlag op je gezicht en lichaam. En laat het voetbalfeest maar beginnen! Verkrijgbaar in Oranje Boven.

Essence-Hup-Holland-Hup6_zps4d5bc45d

Essene Hup Holland Hup Handgel – € 1,89

Hands! Hands! Deze handgel zorgt voor schone handen zonder water en zeep. Ook zitten er kleine rood-wit- blauwe deeltjes in de textuur om te zorgen voor een echt Holland gevoel.  Verkrijgbaar in 01 Hands.

 

essence-go-go-goal-wk-haarelastiek-01-girl-of-the-match

Essence Hup Holland Hup WK haarelastiek – € 1,59

Met dit haarelastiek blijf je vizier op de wedstrijd goed. Het elastiekje is volledig in de stijl van de Nederlandse vlag en houdt het haar perfect op zijn plaats. Verkrijgbaar in 01 – Girl Of The Match.

Essence-Hup-Holland-Hup4_zpsf2afb939

Essence Hup Holland Hup WK stickers – € 1,39

Met deze huid- en nagelstickers ben jij de ultieme blikvangers. Selecteer een motiefje, verwijder zorgvuldig de folie, plaats op de huid of nagel en druk aan en je bent fan proof. Breng een laagje top coat aan over de nagels voor een langhoudend resultaat. Zo geniet je twee keer zo lang van het voetbalfeestje! Verkrijgbaar in 01 – op de stip.

Essence-Hup-Holland-Hup2_zps032c2abd

Essence Hup Holland Hup Armband – € 1,59

Stijlvol de wedstrijd in! Deze armband maakt elke fan outfit compleet en zal de aandacht trekken tijdens de wave! Verkrijgbaar in  Langs De Lijn.

essence

De Hup Holland Hup collectie van Essence is in juni 2014 te koop bij de Kruidvat en Trekpleister.

Welk Hup Holland Hup item wil jij hebben?

One thought on “Beauty: Essence Hup Holland Hup!

  1. Ik had ze al in het persbericht zien staan en vind het leuk dat een buitenlands merk als Essence met zoiets komt, maar er zit niks bij waarvan ik zit van waaauw dat wil ik hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s