Bizarre Beauty/Celebrity

Bizarre Beauty: Close-Ups Celebs

Celebs, wij kunnen geen genoeg van ze krijgen! Stiekem zoeken wij wel eens op hoe een celeb er nou uit ziet zonder make-up. Maar nu bestaat er een website waar je hun op extreme close-up te zien zijn! En wat blijkt? Celebs hebben ook kleine schoonheidsfoutjes die normaal verborgen blijven; slechte make-up, donkere kringen, puistjes, neushaar, snorhaar en grote poriën. Je zou bijna zeggen dat het normale mensen zijn! Een top tien overzicht:

#1 Katy Perry
Op het podium ziet Katy Perry er geweldig uit met dikke laag make-up, maar van dichtbij is het eigenlijk niet zo flatteus… Je hoort haar poriën naar adem happen!

#2 Harry Styles
Tieners hebben soms last van acne. Harry heeft daarvan zo te zien ook last van. Tja, hij blijft toch wel een tiener.

#3 Adriana Lima
Dit perfecte wezentje heeft net als veel andere donkere vrouwen een lastig schoonheidsprobleempje; een snor. Ik herhaal; godin en supervrouw Adriana Lima heeft een snor. Zou ze toch niet zo perfect zijn?

#4 Benedict Cumberbatch
Bendydick Cumsinbatches. Benadryl Cabbagepatch. Ondanks alle naamgrappen vallen mensen wereldwijd in katzwijm voor de charmante acteur. Maar aan deze close-up valt dat niet te begrijpen.

#5 Kim Kardashian
Persoonlijk vind ik haar beeldig, ook al gaat ze met de meest hatelijk man ter wereld om. Maar wat blijkt? Miss Kim heeft een onzuivere huid.

#6 Nicki Minaj
De vrouwelijke rapster ziet er met tonnen make-up mooi uit. Alleen hier zie je dat zij ook last heeft van pukkels en puisten. Misschien is een gezichtsbehandeling iets voor jou Nicki?

#7 Britney Spears
De poriën van Britney zien er wel heel erg verstopt uit.

#8 Emma Watson
La Watson ziet er zelfs in een close-up flawless uit!

#9 Miley Cyrus
Ondanks dat we alleen maar nieuws krijgen over de slechte levensstijl van Miley ‘Twerking’ Cyrus, heeft zij een glowing face.

miley cyrus

#10 Justin Timberlake
He’s bringing sexy back!

Wil jij je beter voelen? Check dan  hier nog meer extreme close-ups.

Wat vind jij van de close-ups?

Advertenties

9 thoughts on “Bizarre Beauty: Close-Ups Celebs

  1. En dan zie je gelijk hoe veel make up al die celebs dragen. Al is Adriana Lima nog steeds perfect, ondanks haar mini snor. En als je niet snapt waarom iedereen dol is op Benedict Cumberbatch, moet je de geweldige serie Sherlock maar eens kijken. Ja ja, ik ben ook een cumberbitch, haha.

  2. Jah en dan verspreiden sommigen van deze celebs hun beauty secrets, terwijl het toch niet helemaal snor zit met hun eigen huid-tuurlijk iedereen is maar een mens. Geinig artikel.

  3. Oeh, wat make up wel niet doet met een mens! Wat fijn om vrouwen te zien, die ook last hebben van een snorremans. Superleuk artikel trouwens, hihi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s