Funny

Funny: TubeCrush

Je kent toch die ene hunk die je elke morgen ziet zitten in de trein? Eigenlijk wil je telkens een praatje met hem maken, maar telkens houdt iets jou tegen… Daarvoor is nu een oplossing! Meet de website TubeCrush een website voor hunks zoals hem!

Het is de nieuwste hype overgevlogen van Londen. Het spotten van knappe mannen door vrouwelijke reizigers in de metro en dan stiekem (en onopvallend) een foto van maken. Het resultaat? Een website vol met stiekeme foto’s van knappe mannen.

logoDe website genaamd TubeCrush heeft ondertussen al duizenden volgers. De vrouwelijke reizigster zet een korte beschrijving van de knapperd, locatie en de datum. Andere volgers beoordelen de foto’s met cijfers geven. Verder plaatsen ze ook commentaar. Het is eigenlijk flirten 2.0.

De commentaren zijn vaak grappig om te lezen. Zo fantaseren de vrouwen erop los door bijvoorbeeld zijn baan te bedenken. Toch is er weerstand uit verschillende hoeken te lezen. Met name het recht op privacy is een veelvoorkomend argument.

blueshirt

Hunk gespot op TubeCrush

Voorlopig trekken vrouwen er niets van aan, en plaatsen massaal een foto van hun potentiële lover. De meeste vrouwen vinden het ook onschuldig vermaak. De vraag is wel, hoelang zal het duren voordat de klachten een serieuze wending krijgen?

Mijn mening? Eigenlijk is het voor de heren juist een compliment om op de website geplaatst te worden. Toch begrijp ik de schending van privacy argument ook wel. Maar zolang het onschuldig blijft, mag de website van mij voortbestaan 😀

Bekijk meer mannen op TubeCrush. Enuuh vrijgezelle Nederlandse dames, waar wachten jullie op?

Wat vind jij van TubeCrush en zou jij jouw hunk op deze website plaatsen?

172428_152693024792363_151916151536717_318824_4185770_o

Advertenties

5 thoughts on “Funny: TubeCrush

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s