Beauty/Celebrity

MAC Cosmetics: Viva Glam

Wat hebben popsterren Rihanna, Nicki Minaj en Lady Gaga met elkaar gemeen? Niet alleen het feit dat ze popsterren zijn, maar ze hebben allemaal een MAC make-up lijn! De populaire cosmetica van MAC heeft jaarlijks een Viva Glam lijn die onder de hoede van een celebrity valt.

Lady Gaga Viva Glam is een zachte kleuren collectie. Het bestaat uit een lichtroze lippenstift. Verder vult een mascara en een eyeliner haar collectie aan. Maar ook een nudekleur lippenstift. Zo krijg je de echte Lady Gaga look!

Rihanna’s cosmetica collectie was binnen drie uur uitverkocht! De nadruk ligt op een diepe donkerrode kleur. De cosmetica, genaamd RIRI MAC bestaat uit een oogschaduw, bronzer en andere kleuren lippenstift.

Tot slot is er de Viva Glam Nicki Minaj collectie. De collectie bestaat uit een Barbie roze lippenstift, met bijpassende lipglass. Ook lichtpaarse lippenstift met dezelfde kleur lipglass.

Opmerkelijk is dat al deze sterren deze kleur make-up vaak zelf gebruiken. Nicki Minaj’s trademark is de Barbie roze kleur lippenstift. Alle lippenstift zijn trouwens voorzien van een handtekening van de sterren (bij Rihanna zit het op de lippenstift zelf!).

Bekijk hieronder de foto’s van de verschillende Viva Glam collectie. Wiens collectie vind jij het beste?

gagamacRihanna-Launches-Mac-Summer-Collectionnickimac 

One thought on “MAC Cosmetics: Viva Glam

  1. Pingback: Beauty: MAC gaat samenwerken met Mariah Carey | Just Kaoutar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s