Celebrity/Fashion

H&M Fall 2013: Doutzen & Sunnery

De zomer is nog niet afgelopen, of de H&M herfstcollectie staat al voor de deur. En het is niet zomaar een collectie, nee deze keer hebben ze van twee prachtige modellen gebruik gemaakt. Supermodel Doutzen Kroes schittert in hun nieuwe collectie. Met een special guest…

De Zweedse modeketen wist Doutzen al eerder te strikken voor de zomercampagne. Toen zagen wij al Doutzen schitteren in de mooiste H&M items. Later werd al bekend dat de samenwerking zo goed beviel, dat Doutzen akkoord ging om nog een seizoen mee te doen.

Op de campagnefoto’s is gorgeous Doutzen te zien in herfstkleuren (grijs, groen, zwart, donkerblauw en wit). Maar er staat nog een bijzonder model in de spotlight… Het is  namelijk manlief Sunnery James! Doutzen’s man Sunnery – in het dagelijks leven DJ – poseert voor de mannencollectie. En wat doet hij het goed! Het lijkt alsof hij al jaren ervaring heeft in poseren! Sowieso staat deze twee mooie mensen alles, dus goede keuze H&M!

Wat ik wel jammer vind, is dat er geen foto van hun twee gezamenlijk is. Maar wie weet komt die nog wel uit. Want zeg eerlijk, hoe vet zou een foto van hun twee samen zijn? Ik heb trouwens van een bron vernomen dat de items al in de winkels hangen..,

Wat vind jij van de collectie en van Doutzen & Sunnery ?

h&m1

h&m2

h&m3

Advertenties

2 thoughts on “H&M Fall 2013: Doutzen & Sunnery

  1. Aah ja ik heb dat jasje dat Doutzen op de eerste foto aan heeft al zien hangen 🙂 Vind hem super leuk, maar hij is korter dan de meeste blazers en aangezien ik lang ben staat mij dat niet 😦 Jammer, want als hij langer was geweest had ik hem sowieso meegenomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s